Faddergolf och spelkvällar för medlemmar

Publicerad:

Som ny medlem är det viktigt med en välkomnande och bra start. Inom fadderverksamheten på Gustavsviksanläggningen finns det flera möjligheter för medlemmar att komma in i spelet, klubblivet och träffa nya spelkamrater.

Faddergolf på korthålsbanan

Är du nybörjare och vill komma igång med spelet och träffa andra nya i golfen? Då ska du hänga med på fadderkvällarna på korthålsbanan, Gustavsvik. Måndag 6 maj startar årets faddergolf. Vi värmer upp tillsammans från kl 17 och spelar därefter 9 hål tillsammans med start kl 17.30. Du anmäler dig till faddergolf@orebrogolf.se senast kl 12 samma dag.

Spelkvällar för medlemmar

Vill du träffa nya spelkamrater och sällskapsspela under lättsamma former? Välkommen till våra måndagsträffar med start 6 maj på Gustavsviksanläggningen. Vi samlas kl 17 för gemensam uppvärmning på rangen. Därefter delar vi upp oss i bollar och spelar nio hål tillsammans på stora banan. Ingen tävling, inga krav - bara spel och trevligt umgänge. Vi har begränsat antal platser, anmäl dig till jenni.sterner@orebrogolf.se senast måndagar 12.

Läs gärna mer om vår fadderverksamhet på vår hemsida.

Välkommen till oss säsongen 2024!