Fest

Låt oss ta hand om din fest. I våra två utmärkta festlokaler arrangerar vi regelbundet allt från 50-års fester till företagsfester. Vi skräddarsyr dina festliga stunder efter önskemål när det gäller mat & dryck.

Vi har inte möjlighet att endast hyra ut lokalen.


Grillbuffè

Fläskfilé, Lax, Kycklingfilé, grillad majs, varma grillgrönsaker, rostad potatis, chilibearnaise, BBQsås, bluecheese dressing, picklad rödlök, cole slaw, grönsallad, melonsallad med mynta & fetaost, kryddig bönsallad, bröd, färskost & smör

Pris: 325 kr ink moms/person

Köp gärna till pannacotta med basilikamarinerade bär 45 kr ink moms/person

                                                                   Kallskuret

Rostbiff med rostad lök & remoulad. Två sorters salami, lufttorkad skinka, skaldjurssallad, potatissallad med pestokräm, tomat- & mozzarellasallad, grönsallad, brie, marmelad & kex, bröd, färskost & smör

Pris: 275 kr ink moms/person

Köp gärna till kladdkaka med lättvispad grädde 45 kr ink moms/person

 

                                                                   Plockbuffé

Minikräftskagenbrushette toppad med löjrom, grissini med dip av fetaost & soltorkade tomater, vitlöksmarinerade champinjoner, ruccolasallad med rostade frön & hyvlad parmesan, tunnbrödsstubbe med lufttorkad skinka & örtfärskost.

Fat med skurna grönsaker & dip

Pris: 225:- ink moms/person

 

                                                        A la carte

 

                                                                  Förrätter


- Kräftskagencanapè som toppas med löjrom, klassiker där vi bytt räkor mot kräftor

- Fisk- & skaldjurssoppa med vitlökscreme & rostat bröd

- En rustik soppa på hummerfond & rotsaker med lax, räkor & fisk efter säsong

- Rökt karré av rapsgris med krämig löktårta. Vi röker karrén själva & skivar i tunna skivor, serveras med en bit löktårta på kavringsbotten och sötad rödlöksås


                                                              Varmrätter


- Stekt Torskrygg med rostad blomkålspuré, grön citrussky & bakad blomkål

- Rostad blomkål pureas med brynt smör & lite grädde. Skyn sätts på säsongens örter, ängssyra, citron & limesest

- Dillpestogratinerad lammytterfilè på potatispaté med brynt vitlökssky

- Ytterfilen helsteks & gratineras med pesto i ugnen. Den serveras på en bit västerbottenostbakad potatispate

- Biff med Bea, 200gr Black Angus ryggbiff med ugnsbakad potatis, rödvinssky & klassisk bearnaise sås


                                                                    Dessert


- Chokladfondant med vispad syrad grädde & bärsås

- Creme brulee med jordgubbssorbé

- Vaniljglass med ljummen hjortronsylt


Priser:

2-rätter 310:- ink. moms

3-rätter 400:- ink. moms

Enbart varmrätt 220:- ink. moms