Mosjö Inomhushall

Mosjö inomhushall erbjuder medlemmar och gäster golfträning året runt i en avspänd och trivsam miljö.


Mosjö inomhushall är en unik golfanläggning där vi erbjuder träning året runt. Du tränar enskilt eller organiserat med våra utbildade tränare i en lugn och avspänd miljö. Hit kan du komma för att träna eller bara för att träffa vänner. Under perioden januari-april har vi servering öppen med lättare förtäring. Inomhushallen inrymmer 11 slagmattor där du tränar utslag. En stor naturtrogen övningsgreen bjuder in till putt- och chipträning. Klubbor för utlåning finns. Varför inte avsluta träningspasset med ett parti biljard...


Medlemstagg/larmknapp 2020

Nu får du möjlighet att bedriva egen träning i Mosjö slaghall under vintersäsongen, januari-april.
Alla dagar i veckan 07.00-22.00.
(Du som tränar under kansliets öppettider behöver ej lösa ut en larmknapp)
För att komma in i slaghallen behöver du en larmknapp som du erhåller mot en despositionsavgift, den hämtas ut på kansliet Gustavsvik eller Mosjö.

Tänk på att det är särskilt trångt i hallen följande tider:

Måndagar 17-21 juniorträning
Onsdagar 17-21 juniorträning
Torsdagar, kvällstid gruppträning varierande tider

Bokade gruppträningar med klubbens PGA-tränare ges alltid företräde till övningsytorna.PriserHIO och masters medlemmar betalar 100 kr i depositionsavgift, som återfås när man lämnar tillbaka sin larmknapp.

 

Eagle, vardags- och vilande medlemmar samt de som har gustavsvikskortet. Betalar 500 kr i engångsavgift plus 100 kr i depositionsavgift.

 

Du kan även som gäst träna hos oss, då du betalar 1000kr i engångavgift och 100 kr i depositionavgift.