Artikelbild

Kvinna +22

Vi skapar aktiviteter som förenar och förstärker klubbkänslan för alla kvinnor/tjejer, +22 år


Det ska vara en god balans mellan tävling och social samvaro. Vi har valt att inte organisera verksamheten i en damkommitté, utan har istället projektgrupper som med stöd från kansliet ansvarar för planering och genomförande av aktiviteter.

Här följer en presentation och beskrivning av aktiviteter. Har du tips, idéer och vill hjälpa till är du välkommen att kontakta oss på kansliet. Det kan vara allt från värdskap på veckogolfen till att arrangera en golfresa/klubbkväll. Att engagera sig ideellt är ett utmärkt sätt att komma in i det sociala klubblivet och lära känna nya golfare. Så tveka inte att ta kontakt...

​Diamantgolfen

Diamantgolfen riktar sig till alla kvinnor. På tisdagarna spelar vi 9 hål (olika spelformer) och umgås under trevliga former. Efter spelet fikar vi och förättar en enkel prisutdelning. Maj-juni spelar vi på Mosjö och juli-september på Gustavsvik. Startavgiften är 60 kr och betalas på plats. Du anmäler dig enkelt på Min golf.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Diamantgolfen startar tisdagen den 23 april på Mosjö.  Spelprogrammet 2019 PDF

I år har vi värdinnor på tisdagarna. Värdinnan/värdinnorna tar emot när du kommer in efter spel och lägger in scorerna på tävlingen samt förrättar prisutdelning. 

Vill du vara med och spela men inte tävla? Anmäl dig till klassen "Vi som vill vara med men inte tävla", så är du varmt välkommen.

Besök oss gärna på facebook - Diamantgolfen Örebro.

Aktuellt på Diamantgolfen
Vecka 27 spelar vi Nyckelhålet kvalomgång 1.

Vecka 28-29 utgår utsatta tävlingar, men de som önskar kan spela sällskapsspel istället. Tider är reserverade för Diamanterna kl 17-18 på Gustavsviksbanan den 9/7 och 16/7, du bokar in dig som vanligt via Min Golf.

Vecka 30 Semestergolfvecka, Gustavsvik. All annan verksamhet utgår.

Order of Merit 2019PDF


Seriespel

För de kvinnor som gillar att tävla finns möjligheten att delta i något av våra serielag. Seriespelen organiseras inom Örebro Läns Golfförbundlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Är du intresserad av att vara med är du välkommen att kontakta respektive lags lagledare så får du veta mer...

Ladies Trophy lag 1: Ulrika Wenell, ulrika.wenell@comhem.se
Ladies Trophy lag 2: Sofia Lindén, sofia.linden@ncc.se.
Dam 6:an:
(Mosjö)Marie Seleskog, marieseleskog@telia.com, Rose-Marie Silfverin, rsilfverin@hotmail.com
(Gustavsvik) Maja Odelholm,
maja.odelholm@gmail.com

Scratchserie D50+: Under uppbyggnad inför 2019 i samarbete med Värmland och Kårsta, kontaktperson Eva Lindberg, eva.lindberg6@gmail.com


Aktivitetsdagar

Under året bjuder vi in klubbens kvinnor/tjejer till medlemsdagar som innehåller både träning och spel. Alla är välkomna och vår målsättning är att kunna erbjuda varierade träningsdagar som passar många - oavsett om du söker extra utmaningar eller är ny!
Aktivitetsprogrammet 2019 PDF


Golfresa 23 augusti

Anmäl dig till damernas golfresa - alla tjejer/kvinnor på klubben är välkomna. Bussen tar 35 passagerare, så först till kvarn gäller...

I priset 500 kr ingår golftävling, förmiddagsfika, lunch, resa och prisbord. Anmäl dig via Min Golf senast 1 augusti samt sätt in avgiften på klubbens pg 65 71 45-9.

Läs mer om upplägget i inbjudanPDF.


Klubbkväll

Kicka igång säsongen med en inspirationskväll hos oss. Vi presenterar klubbnyheter och du träffar både gamla och nya klubbkamrater under trivsamma former. Årets damupptakt är den 2 april kl 18.30-20.30 på Gustavsviks klubbhus. Läs mer och anmäl dig här.


Träning

Välkommen till någon av våra tränare Micke och Martin. De erbjuder både gruppträning och enskilda upplägg. Ta chansen att bli tryggare med din sving och på så sätt få roligare på banan under säsongen.

Drop in-träning är ett enkelt och bekvämt sätt att hålla igång träningen under säsongen. Schema för 2019 kommer inom kort.

Häng i hallen

Kom och träna tillsammans med oss! Vid tre tillfällen ordnar vi "häng i hallen" i Mosjö slaghall. Ta med dina klubbor och dyk upp, vi tränar lite på egen hand, fikar och umgås. Ambassadörer från Diamantgolfen finns på plats, välkommen att ställa frågor och prata med oss.

Vinterns tider:

Lördag 2 februari kl 09.00-10.30
Lördag 3 mars kl 09.00-10.30
Lördag 23 mars kl 09.00-10.30

Välkommen!